Szándékom!

Tisztelt Olvasóm!

A szándékom, hogy pontos és korrekt ismeretet nyújtsak egy különleges termékcsaládról és arról a MÓDSZERRŐL, amivel ezt eljuttatjuk az érdeklődőknek.

 Először egy kérdés.

Ismered a piros és fekete bogyós gyümölcsök csodás hatását? A szervezetünk egészséges működéséhez napi szinten szükséges fogyasztanunk ezekből. Az INNOFIT termékek ilyen  bogyós gyümölcsökből készülnek. A KÜLÖNLEGESSÉGÉT a világviszonylatban is egyedülálló GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA adja.

A lényege, hogy az ellenőrzött gazdálkodásból származó zöldségeket és gyümölcsöket nem hőkezeljük a feldolgozás során.  Ezért megőrzik a bennük lévő összes értékes tápanyagot igen koncentrált formában. /vitaminok, enzimek, nyomelemek, ásványi anyagok stb./  Az így előállított igen finom szupertáplálékot  a szervezet azonnal hasznosítani tudja.  

Ezen termékek segítségével megőrizheted, támogathatod egészségedet, családtagjaid egészségét is megóvhatod, jobb életed lehet, szabadabban és nem utolsó sorban gazdagabban élhetsz. 

Rendkívüli ismeretek birtokába kerülsz, ha megismered ezt az új MÓDSZERT:  az InnoFit Fusion Marketing lehetőséget,  mint saját vállalkozást. 

Új, eddig számodra ismeretlen tapasztalatszerzésre hívlak.

Szeretnélek kizökkenteni a hétköznapi darálóból.
Szeretnélek emlékeztetni, hogy vedd komolyan a saját életedet. 

  • Hívj, ha elszántad magad a váltásra, változtatásra!
  • Hívj,  ha egészséges akarsz maradni vagy éppen gyógyulni akarsz!
  • Hívj, ha a weboldalam sorai tettekre ösztönöznek!

A részletekről ezen a számon beszélhetünk: 0670 3976730

Kárpáti Istvánné

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük