HAHÓ, KISMAMÁK!

Kiemelkedő érzelmi kapcsolat fűz a kismamákhoz, hiszen évtizedekig szülésznőként dolgoztam. Jelenleg már nyugdíjas vagyok. Újra megtaláltam azt a tevékenységet, amivel segíteni tudok az embereknek.

Az orvostudomány hangsúlyozza, hogy milyen fontosak az értékes vitaminok, ásványi anyagok és más szükséges tápanyagok a gyermekeknek és felnőtteknek.

Találtam egy 100 % natúr, gyümölcsökből és zöldségekből készült koncentrátum családot. Az egyedülálló technológiának köszönhetően az értékes tápanyagokat azonnal hasznosítani tudja a szervezetünk. Nagyon lényeges, hogy fekete és piros bogyós gyümölcsökből készül!  Köztudott már a rendkívüli pozitív hatásuk. Gondold végig, ha minden nap fogyaszthatsz ezekből. Sőt, Gyes/Gyed mellett még plusz pénzt is kereshetsz.

Ha kismama vagy, sok új, még ismeretlen feladat vár Rád! A baba megérkezése fizikai, érzelmi változások sorozatával jár. Óvod, félted ŐT,  mindenáron meg akarsz felelni.  jó anya akarsz lenni. Ez így van rendjén! Ne izgulj, mindent helyesen csinálsz.  Érzed a gyermeked minden rezdülését, megszületett Benned a képesség, mert anya lettél!

Gyorsan nő a baba. Eljön az idő és döntened kell, hogy hogyan tovább?

Bevállalod a második, harmadik gyermeket? Igen ám, de mi legyen a hivatásoddal, munkahelyeddel. Sorsdöntő kérdések! Óvoda – iskola – ki viszi, hozza őket? Apa, anya vagy nagyi? Lesz elég erőd és időd mindenre? Rohanásból áll az életünk. Megéri?

Ha szeretnél tovább otthon maradni a gyermekeddel, mutatok egy  otthonról is végezhető “munkát”. A hirdetéseket olvasgatva, mindenki “otthonról végezhető internetes munkát” keres a gyors meggazdagodás reményében.  Ezért csalódnak is sokan. Minden “munkát” meg kell tanulni először. Az ajánlatomban megkapod a megfelelő tudást – csak követni kell az útmutatást és akkor MŰKÖDIK.

Vizsgáld meg jól ezt az információt. Lehet, hogy pont Neked találtuk ki. A tájékozódásba vond be a párodat is. Nézzétek meg, hogyan tudtok egészséget és pénzügyi biztonságot teremteni magatoknak!

Az InnoFit termékcsalád Fusion Marketingje erre lett kifejlesztve. Kíváncsi vagy rá, hogy milyen karriert tartogat számodra  ez az innovatív üzleti modell?A gyereknevelés mellett fel tudsz építeni egy online vállalkozást.

  • Minden segítséget megkapsz.
  • Koncentrált szupertáplálékkal óvhatod az egészségeteket.
  • Otthonról is végezhető, Gyes/Gyed mellett.
  • Díjmentesen professzionális képzésben vehetsz részt.
  • Lépésről lépésre mutatjuk az utat. Tehát új szakmát tanulhatsz. Másodállásban vagy akár főállásban is, ahogy Neked jobb.

Belevághatunk? Érdekel? 

 Kattints ide, ha érdekel!