GY.I.K.

GY. I. K.

 

Kinek van szüksége az egészség kapszulára?

Röviden: Mindenkinek, aki sejtekből épül fel.

Kicsit bővebben: A testi-lelki harmónia megőrzése kell, hogy legyen a célja minden embernek.

Óvodás és iskolás korban a közösségbe kerüléssel gyakori a megbetegedés. Ez elkerülhető ezzel a készítménnyel.

Edzés, sportolás után több szabadgyök keletkezik a szervezetben. A kék doboz segíti a gyors regenerálódást.

Stressz tűrő képességünk javul mivel testi-lelki szinten hat a készítmény.

A szellemi frissesség, a fiatalos lendületes kreatív életvitel így idősebb korban is megtartható.

Már fogyasztok különböző vitaminokat, akkor is kell nekem ez a „bogyó”?    – Nagyon jó, örülök, hogy figyelsz az egészségedre! Az alap építőköveket be kell vinni. Ez a „bogyó” minden mellé ajánlott. Javítja a hatásfokot.

Mit jelent az, hogy nem betegség specifikus?

Minden porcikánk sejtekből épül fel. Ha a sejt működésében zavar keletkezik, nem tudja betölteni a funkcióját. Amíg ez a diszfunkció kevés sejtet érint, a szervezetünk hibajavító folyamatai meg tudják oldani a problémát. Az életkörülményeinkkel sajnos ráteszünk, hogy boruljon az egyensúly.

Néhány „kiborító” dolog ezek közül :

  • fokozott stressz hatás,
  • rossz táplálkozási szokások,
  • kevés folyadék fogyasztás,
  • testmozgás hiánya,
  • elektroszmog és még lehetne sorolni….

Gyors segítséget jelent, ha olyan készítményt szedhetünk, ami visszaállítja sejtszinten a normál működést. Mivel a teljes emberi szervezet sejtekből épül fel, mindegy, hogy melyik szervünk kezd el vacakolni az egészség kapszula feladata kijavítani a hibákat.

Ez a termék jó az öregedési folyamatok lelassítására is?  – Igen. Idősebb korban fokozott mértékű a sejtmásolódási hiba. Ezt minél előbb csökkenteni kell, hogy a frissességünket, vitalitásunkat sokáig megőrizzük.

Sportoló a gyerekem, neki jó lenne?  –  Sportolóknak különösen ajánlott. Verseny előtt, után, közben is javasolt. Így a teljesítmény javul, mert lerövidül a regenerációs idő. Testi-lelki egyensúlyt teremt.

  • Nem okoz függőséget.
  • Nincs benne tiltott szer.
  • Nem doppingszer. WESSLING vizsgálat történt.

Mennyibe kerül? Drága vagy olcsó?  

 Igen, valóban nem olcsó, mert olyan technológiákkal készül, ami ma még drága. DE megvan a megfelelő rendszer ahhoz, hogy csökkenteni tudjuk az árát. A részletekről fontos a személyes beszélgetésünk.

És ha nekem nem használ? – Megfelelő adagolásnál eddig mindig segített. Igen sok pozitív terméktapasztalat van.  Bizonyos szabályokat be kell tartani ehhez. Fontos a folyadék fogyasztásra figyelni, mivel a víz az információ hordozó a szervezetünkben. Add meg a lehetőséget a szervezetednek a kipróbálásra. Meg fogsz lepődni a saját tapasztalatodtól!

Van valami kézzelfogható bizonyíték, hogy tényleg így működik?    – Igen, több is van.  Hosszú vizsgálat sorozatot végeztetett a forgalmazó a termékével. Ezek itt Magyarországon hazánk neves kutató laboratóriumaiban történtek. A részleteket erről telefonos beszélgetésben tudom megadni.

Hogyan jutok hozzá?   –  Egy meghívó linket küldök az email címedre. Azt kell kitölteni, majd megrendelni, kifizetni az árat.

Ne szaladjunk ennyire előre, először fontos a személyes beszélgetésünk a pontos részletekről! Add meg a telefon vagy email elérhetőségedet és felveszem Veled a kapcsolatot.