FITTSÉG – OKOSAN!

FITTSÉG – OKOSAN!

EGÉSZSÉG – MÁSKÉPPEN!

Gyermekeid szeme láttára fogsz visszafiatalodni…

Van egy olyan ötletem, ami alapjaiban változtathat a Te életeden is, ahogy az velem már megtörtént. Ehhez a Te szándékodra, akaratodra is szükség lesz, hiszen Te vagy a főszereplője életed filmjének.

 

Mi, emberek vajon miért nem tudjuk azt az életet élni, amit szívünk szerint igazán szeretnénk? Mi akadályoz meg bennünket, hogy hitünk, önbizalmunk szerint beteljesítsük a vágyainkat, lehetőségeinket?


Én hiszek a csodás változásokban. Hiszek abban, hogy bármikor szintet léphetünk és egy teljesen új minőségre emelhetjük az életünket! Akkor érzem jól magam a bőrömben, ha tenni tudok a változásért, az eredmények eléréséért!

Az erről szóló információkat és tudást szeretném eljuttatni  hozzád! Rajtad keresztül pedig azokhoz, akik szintén készek a változásra!?

„A lélekben ötvenszer annyi kitartás van, mint az izmokban.” (Mark Twain)


 

A változáshoz, változtatáshoz új nézőpontok, új működési minták, új gondolatok kellenek!

 

 

 

 

„Nem lehet megoldani a problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel létrehoztuk azokat.” (Albert Einstein)


Hogy hogyan kezdjük hozzá?

Ebben segíthetek, ha Te is igazán szeretnéd. Az életedet, a vágyaidat, az álmaidat, mindent, ami Neked fontos, megvalósíthatod. Hiszen mindenre képes vagy!

 


Teremtsünk új divatot!

Magyarországon is elfogadott, hogy időben kell elkezdeni a betegségek megelőzését! De valahogy mégsem történik meg a prevenció a valóságban. Változtassunk ezen, csak rajtunk múlik!

 

 

„A legnagyobb hiba, amit az orvosok elkövetnek, hogy a testet a nélkül próbálják meggyógyítani, hogy az elmét is gyógyítani próbálnák. Pedig az elme és a test egy, és nem szabadna külön kezelni” Platon

Idézet az orvosi hitvallásról:

„Az orvos egyik fő feladata megtanítani az embereknek, hogy NE szedjenek gyógyszert.”   William Osler (1849-1919), akit a modern orvoslás atyjának tartottak.


 

Egészség – fittség – újragondolva!

 

A fittség olyan testi-lelki állapot, amikor a fokozott fizikai, szellemi munkát vagy lelki megterhelést stabilan éled meg.

A fittségnél, egészségnél nincs fontosabb, tegyünk érte minden nap!

 

Ismerem és sikeresen alkalmazom ezt a módszert!

A feladatom, amit szinte már küldetésként élek meg, hogy a hozzám eljutott információt megosszam az erre nyitott embertársaimmal.

Ezzel a lehetőséggel, szinte szó szerint ki tudjuk fordítani a világot a négy sarkából!

A sorsfordító részletekért kattints ide!

 

Tarts velem!

Elérhetőségeim: 06703976730    karpati.rozsika@gmail.com

Kárpáti Istvánné, Rózsika