EGÉSZSÉGET AJÁNDÉKBA!

EGÉSZSÉG  –  ÍGY CSUPA NAGY BETŰVEL!!!

 

 

A TOP 5 egészség megőrző formula!

A legfontosabb, amit kívánhatunk magunknak.

  • Tegyél érte!
  • Vigyázz rá!
  • Őrizd meg!

Csak hangzatos szavak lennének?

De hát mit is tudok tenni magamért, hogy minél tovább egészségesen, harmóniában éljek?

Bármely életkorban a “tettek mezejére” léphetünk, változtathatunk SOKMINDENBEN ÉS SOKMINDENT!


Itt a TOP 5, ami nagyon fontos a jó működésünkhöz!

  1. Személyre szabott,  helyes táplálkozás.
  2. Megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék fogyasztás.
  3. Testmozgás.
  4. Stressz kezelés.
  5. Megfelelő energiaszint.

Táplálkozás:

Már itt megbukunk. A rossz és a kevésbé rossz között tudunk választani. De léteznek jó megoldások is, csak keresnünk kell azokat!

Ismerjük az „E” számokat!

katt ide a részletekért:

 

A takarmány és élelmiszer növényeink ásványi anyag és vitamin tartalma vészesen lecsökkent, hiszen már a talajban sincs elegendő tápanyag, amit a növények hasznosíthatnak.  Egy alma helyett már egy kilogrammot ehetünk meg ugyanannyi vitamin tartalomért naponta. De ki tud megenni egyszerre 1 kg almát vagy 10 kg sárgarépát?


Számít, hogy tudd, mit ne egyél meg!
Még fontosabb, hogy mit eszel, és mit teszel meg, a hiányállapot megelőzéséért!

A testünk megfelelő működéséhez fontos, hogy élő étellel, (nyers és/vagy fermentált)  ÉL-ELEM-MEL táplálkozzunk.  –    Milyen kifejező a magyar nyelv!

 

 


 Folyadék fogyasztás:  

egészség
egészség

Az emberi test 70-75 %-a víz. Minden életfunkciónkhoz víz szükséges, így a keringés fenntartásához,  a megfelelő vérnyomáshoz, a gondolkodáshoz, az emésztéshez, a kiválasztáshoz, a salakanyagok távozásához stb.

Az emberi test folyadékszükséglete 4 dl tisztított víz 10 testsúly kilogrammonként – minden nap. Példa: 70 kilogramm súlyú ember esetében 7×4 = 28, tehát 2 liter 8 dl tisztított vízfogyasztás szükséges legalább, egész napra egyenletesen elosztva. Nyári kánikulában még ettől is több lehet, főleg azoknál, akik szabadban vagy a  napon dolgoznak. Kivétel, ha az orvos bizonyos betegségek esetén mást javasol.

A víz az információ áramlásért felelős a szervezetben, szállítóeszköz. Az élettani folyamatok főszereplője. Az infarktusok és a magas vérnyomás 80 %-át meg lehetne előzni megfelelő folyadék bevitellel.

Ha valaki rosszul van, vizet itatunk vele és máris jobban érzi magát.

A víz a nagy átalakító, tisztító! Folyamatosan reagál a szó, hang, írás, gondolati megnyilvánulás hatására és azonnal változtatja a kristályszerkezetét.

 


 Testmozgás:

Magyarországon a felnőtt lakosság 2/3-a mozgásszegény életet él. Leszoktunk a sportolásról, testmozgásról!

A testmozgás létfontosságú a keringésünk és anyagcserénk megfelelő működéséhez.
A nyirokkeringés érdekében, ha másra nem is jut időnk, legalább sétáljunk! Naponta fél óra séta csodákat tesz!


 Stressz:

A stressz már-már civilizációs betegség.  Gyakori kiváltó oka a pénzhiány, a létbizonytalanságtól való félelem, a fel nem dolgozott munkahelyi és magánéleti konfliktusok.

A stressz legalább 70%-ban felelős a betegségek kialakulásáért. Igen komoly problémák okozója lehet, mint például a migrén, különböző szívpanaszok, emésztési gondok, pszichiátriai kórképek. Legyengül az immunrendszerünk, megnő a fertőzésre való hajlamunk.

Stresszhelyzet bármikor kialakulhat életünk során, ezért meg kell tanulnunk kezelni azt. A hosszantartó stresszhelyzet kimeríti a szervezet tartalékait, szinte törvényszerűen betegítő hatást vált ki.

Jó megoldás lehet a jóga, a meditáció, kedvenc hobbink, a séta, kirándulás, olvasás, bármilyen kikapcsolódás, ami nekünk jól esik. Mindenkinek meg kell találnia, hogy számára mi adja meg a testi-lelki egyensúlyt, a levezetést és megnyugvást.

A stressz elleni leghatékonyabb orvosság a NEVETÉS!


 Megfelelő energia szint:

Oldalakat lehetne írni a megfelelő vitamin, ásványi anyag, nyomelem szükségletünkről.  Az internet  „jobbnál jobb” tanácsokkal lát el bennünket. Kezeljük ezeket az információkat kritikával, csak autentikus, szakmailag helytálló forrásból merítsünk.

Megkapja a szervezet azt a napi 70-90 féle „anyagot”, ami működteti?

Ma már ezeket az építőkockákat be lehet és be kell vinni!

A sejtjeink működése határozza meg az életminőségünket.

Tehát van megoldás a problémára.

egészség-őssejt
egészség-őssejt

Én időben megismertem. Napi szinten fogyasztom a különleges technológiával készült gyümölcs és zöldség koncentrátumokat.

Így a szervezetem képes a sejt szintű regenerálódásra. Egészséges, fitt, energikus vagyok! 69 évesen gyógyszerek szedése nélkül élek.

 Egészséges sejt egyenlő egészséges emberi test!

A fiatalos, lendületes, kreatív, tartalmas, értelmes életvitel mindannyiunk legfontosabb célja!

Azt a feladatot vállaltam, hogy információt osztok meg az érdeklődő emberekkel arról, hogyan maradhatunk hosszútávon egészségesek.

Itt találod a részleteket, kattints ide!   

Legnagyobb érték ma a világon az időben érkezett információ!

Ezen a számon tudsz elérni: 06703976730. Kárpáti istvánné