Bemutatkozás

Bő húsz évvel ezelőtt kezdődött…

Kárpáti Istvánné, Rózsika a nevem. Végzettségem szerint szülésznő vagyok és maradok is, mert ezt a “munkát” mindig hivatásomként éltem meg.  Egy újszülött világra jövetele, egy új élet kezdete az maga a csoda, a misztikum.  Amikor a baba megszületik, vele együtt születik meg az anya, az anyaság és egyben a család is!

Ebben az átalakulásban nem tanúként voltam csupán jelen, hanem hozzáértő segítségemmel, bátorításommal, együttérző szeretettel, közreműködéssel.

Jelenleg, 40 munkában töltött év után nyugdíjas vagyok, de aktív maradtam. Megtaláltam azt a tevékenységet, amivel újra segíteni tudok az embereknek.

Az egészségünk megőrzése a tét. A túl sok, egészséget károsító tényező miatt, mai világunkban sokkal jobban oda kell figyelni a táplálkozásunkra, mint például 100 évvel ezelőtt.

A testi-lelki egyensúly fenntartása érdekében már 20 éve „őrzöm” az egészségemet természetes készítményekkel is.

Bizony már bő húsz évvel ezelőtt kezdődött!

Ekkor ismertem meg életem első gyógynövényes cégét! Szülésznőként dolgozva, akkor már 48 éves voltam. A 12 órás műszak végére úgy fizikailag, mint szellemileg nagyon fáradtan, fájó derékkal és lábakkal vánszorogtam haza.

Éreztem, hogy  változtatnom kell. Nem mehet ez így tovább! Az egészség megőrzés lett a „hobbim”. Ezért lettem természetgyógyász, radiesztéta, masszőr, gyógynövény fogyasztó. Több cég jó és kevésbé értékelhető termékével találkoztam. A legjobbak pozitívan hatottak rám. Elkezdtem regenerálódni. Rájöttem, hogy folyamatosan szükségem van „valami jó dologra”, amit kiegészítésként elfogyaszthatok a napi táplálékom mellé!

Kereséseim során elég széles rálátásom lett a különböző táplálék kiegészítőkre, hiszen ma már termékek sokasága van a piacon.

Végül eljutottam az Innofit termékekig. Ezek a koncentrált zöldség és gyümölcs készítmények egyfajta szupertáplálékok. Akár száj nyálkahártyán keresztül felszívódnak, és a szervezetünkben a másodperc tört része alatt kifejtik hatásukat.

Elmondhatom magamról, hogy 70 évesen gyógyszermentesen élek! Egészséges, energikus, aktív a nyugdíjas életem, mert eljutott hozzám az információ. Nekem sikerült a változtatás, tehát Neked is fog! Ez egy döntés kérdése…

Hozd meg a döntést még MA!

Bővebben….