Bemutatkozás

Bő húsz évvel ezelőtt kezdődött…

Kárpáti Istvánné, Rózsika a nevem. Szülésznő végzettségem van. A szülésznői „munkát” hivatásként éltem meg. Egy újszülött világra jövetele, egy új élet kezdete maga a csoda, a misztikum. Mert amikor a baba megszületik, vele együtt születik meg az anya is!  Ebben vettem részt segítséggel, bátorítással, együtt érző szeretettel.

Jelenleg, 40 munkában töltött év után nyugdíjas vagyok. Viszont megtaláltam azt a tevékenységet, amivel újra segíteni tudok az embereknek.

Az egészségünk megőrzése a tét. A mai világunkban sokkal jobban oda kell figyelni a táplálkozásunkra, mint például 100 évvel ezelőtt. Túl sok az egészség károsító tényező.

A testi-lelki egyensúly érdekében én már 20 éve „őrzöm” az egészségemet természetes készítményekkel is.

Bizony már bő húsz évvel ezelőtt kezdődött!

Ekkor ismertem meg életem első gyógynövényes cégét! Szülésznőként dolgozva, már 48 éves voltam. A 12 órás műszak végére úgy fizikailag, mint szellemileg nagyon fáradtan, fájó derékkal és lábakkal vánszorogtam haza.

Éreztem, hogy valamit változtatnom kell. Nem mehet ez így tovább! Az egészség megőrzés lett a „hobbim”. Ezért lettem természetgyógyász, radiesztéta, masszőr, gyógynövény fogyasztó. Több cég jó és kevésbé jó termékével találkoztam. A legjobbak pozitívan hatottak rám. Elkezdtem regenerálódni. Rájöttem, hogy folyamatosan szükségem van „valami jó dologra”, amit kiegészítésként elfogyaszthatok a napi táplálékom mellé!

Elég széles rálátásom lett a különböző táplálék kiegészítőkre ezen idő alatt, hiszen ma már rengeteg van a piacon.

Végül eljutottam a kék dobozba zárt csodáig. Ez a készítmény az élő szervezetek sejtjeinek elektromágneses jelenségeit szabályozza. A szervezetünkben a másodperc tört része alatt rengeteg információcsere megy végbe. Ennek zavara, a harmónia felborulása minden betegségünk oka. Ha ezeket a „zavarokat” helyreállítjuk a szervezetünk egészségesen képes tovább működni!

Elmondhatom, hogy 69 évesen gyógyszermentesen élek! Egészségesen, energikusan, aktívan élem a nyugdíjas életemet, mert eljutott hozzám az információ erről a kék dobozról, ami az „élet kapszulát” őrzi. Ezt kívánom megosztani az erre nyitott emberekkel!